Απεργία Πέμπτη : Τρένα, Προαστιακός. Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 ... : Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του.

Απεργία Πέμπτη : Τρένα, Προαστιακός. Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 ... : Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του.. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική απεργιακή συγκέντρωση. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας.

Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος! Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι.

Απεργία στη Lufthansa ματαιώνει 1300 πτήσεις για σήμερα ...
Απεργία στη Lufthansa ματαιώνει 1300 πτήσεις για σήμερα ... from freesunday.gr
24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Φωτιά του οικονομικού επιμελητηρίου ελλάδος! Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Δείτε αναλυτικά ποιοι θα συμμετέχουν στην απεργία την πέμπτη. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά.

Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία.

Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην. Μετ' εμποδίων θα είναι οι μετακινήσεις σήμερα τρίτη, αλλά και μεθαύριο πέμπτη, καθώς θα υπάρξουν. Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. .«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας.

Μετ' εμποδίων θα είναι οι μετακινήσεις σήμερα τρίτη, αλλά και μεθαύριο πέμπτη, καθώς θα υπάρξουν. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Σε στάσεις εργασίας και απεργίες προχωρούν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την πέμπτη. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην.

Απεργία την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά ...
Απεργία την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά ... from www.bizznews.gr
Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη σχετική απεργιακή συγκέντρωση. 24ωρη γενικη απεργια την πεμπτη 10 2. Κάθε πέμπτη το news 24/7 σας παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του για τις επόμενες ημέρες. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει ακόμη περισσότερο το δικαίωμα στην απεργία. Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε τσέχοφ στην.

Στην γενική απεργία της πέμπτης, 4 φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν μαζικά οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί μετά τις αποφάσεις.

Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει ακόμη περισσότερο το δικαίωμα στην απεργία. Κάθε πέμπτη το news 24/7 σας παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του για τις επόμενες ημέρες. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. .«έκτρωμα» χατζηδάκη μεθαύριο, πέμπτη 6 μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Ολόκληρη η χώρα αναμένεται να «παραλύσει» την πέμπτη λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την οποία εξήγγειλαν γσεε και αδεδυ, αντιδρώντας στο εργασιακό. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ).

Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει ακόμη περισσότερο το δικαίωμα στην απεργία. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις.

Στάσεις εργασίας την Τετάρτη και 24ωρη απεργία την Πέμπτη ...
Στάσεις εργασίας την Τετάρτη και 24ωρη απεργία την Πέμπτη ... from 2.bp.blogspot.com
Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Σε στάσεις εργασίας και απεργίες προχωρούν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την πέμπτη. Δεμένα αναμένεται να παραμείνουν τα πλοία την πέμπτη 10 ιουνίου, καθώς τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ.

Γενναία αύξηση των δαπανών για το εθνικό σύστημα υγείας.

Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η αδεδυ για την πέμπτη 26 νοεμβρίου συμμετέχει η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ποεδην) και διοργανώνει τοπικές. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Πανελλαδική απεργία στις 10 ιουνίου κήρυξε η γσεε. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Το εργατικό κέντρο αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Κάθε πέμπτη το news 24/7 σας παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που ξεχωρίζουν στην ατζέντα του για τις επόμενες ημέρες. Ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει ακόμη περισσότερο το δικαίωμα στην απεργία.

Posting Komentar

0 Komentar